35 eenvoudige manieren om snel geld te verdienen

Op deze pagina vind je al de beste manieren om extra geld te verdienen in je vrije tijd. Zelfs als je fulltime werkt. We blijven nieuwe manieren toevoegen aan deze pagina, dus aarzel zeker niet om hem aan je favorieten toe te voegen. En vergeet ook zeker niet om je eigen ideeën toe te voegen in de comments onderaan de pagina.

De 35 beste manieren om online en offline geld te verdienen

1. Online enquetes

Dit is een steeds populairder wordende manier om iets extra bij te verdienen: door enquetes in te vullen. Onderzoeksbedrijven zijn steeds op zoek naar nieuwe leden wereldwijd om enquetes te beantwoorden en nieuwe producten te testen.

Voor enkele minuten een enquete invullen, kan je al gauw een euro of 5 verdienen in cash of in andere beloningen.

Enkele goede websites om te proberen zijn: Toluna, Hiving, Prolific, Enquetevergelijk.be, Bestebetaaldeenquetes.be, Mobrog.com, Opinionworld.be, Enquetesinvullen.be, Listwise.be, Globaltestmarket.com, Panelclix, I Say

2. Online Beleggen op de beurs

Het is tegenwoordig niet meer zo moeilijk om te beleggen op de beurs en om te beleggen in valuta. Je moet er niet zo kapitaalkrachtig voor zijn als de voorbije jaren en je moet ook zeker niet meer in het bezit zijn van een groot schip zoals we het kennen uit de Wolf of Wall Street. Je kan het nu helemaal zelf met wat hulp van online beurs platformen.

Omdat de beurs nog nooit zo toegankelijk is geweest, ben ik zelf op zoek gegaan naar een goed platform. Mijn voorkeur gaat uit naar eToro.com. Je kan hier ook van start gaan met een gratis testaccount.

Op dit moment heeft eToro wereldwijd meer dan 8 miljoen gebruikers en werd het aangehaald n de populaire BBC Documentaire “Traders: Million by the minute”. Onlangs zijn ze ook verschillende voetbalploegen beginnen sponsoren.

Een van de beste dingen aan eToro is de CopyTrader-functie. Hiermee kan je letterlijk de beurshandelingen zien, volgen en kopiëren van beursexperts.

Hier kan je al een volledige gids vinden over het handelen op eToro. We bevelen aan om te beginnen met €200. Dit is een goed bedrag om van start te gaan en het meeste te halen uit je leercurve en verschillende markten te verkennen. Het is ook zeer leerrijk want je zal een heleboel bijleren over verschillende investeringsvormen en industrieën.

Opgelet, vergeet niet dat handelen op de beurs een risico kan inhouden. 65*-80% van de investeerders op dergelijke platformen verliest geld. Je moet dus goed afwegen of je het financieel aankan om geld te verliezen. Deze blog dient om je iets bij te lezen en is geen investeringsadvies.

3. Start je eigen website

Ben je geïnteresseerd in het genereren van een passief inkomen? Dan heb je een website nodig. Het is dé manier om geld te verdienen terwijl je slaapt.

Je kan een website starten met Combell of One.com en dat duurt minder dan 20 minuten, het kost bijna niets en zelfs een 80-jarige kan het. Je moet je websites gewoon wat vermelden op sociale media om je eerste bezoekers te ontvangen, en er zijn ontzettend veel verschillende manieren om geld te verdienen aan je website.

IedereenRijker.com is maar een voorbeeld van zo’n succesvolle website 😉

Lees onze stap-voor-stap gids die je helpt om een website te starten in 20 minuten. Het is echt een van de beste investeringen die je kan doen.

4. Beoordeel websites en apps voor geld

Wel, het feit dat je deze website al aan het lezen bent, toont aan dat je goed overweg kan met een browser, dus misschien is het tijd om een echte pro te worden en websites te bezoeken als betaalde en toffe job!

Maak kennis met UserTesting.com – een nieuw platform dat gewone mensen betaald om allerhande websites te beoordelen. Elke beoordeling duurt ongeveer 20 minuten en je kan er ongeveer 10 euro voor in je zakken steken via PayPal.

Je moet je enkel hier aanmelden, een testje afleggen en je mailbox goed in het oog houden voor nieuwe websites en/of apps.

5. De Disney schatkist

Credits: Walt Disney Pictures

Heb je je al eens afgevraagd waarom Disney zoveel verschillende versies van zijn films uitbrengt? Wel dat doen ze bewust voor de verzamelaars. Als je een film vandaag koopt dan kan het zijn dat ze na 10 jaar veel meer waard is. Zo brengen sommige versies nu al het dubbele op dan dat ze vroeger waard waren.

Je neemt dus zeker best eens een kijken op Bol.com, 2dehands.be of Catawiki om te zien of je geen waardevolle edities thuis hebt liggen!

Opgelet, niet alle Disneyklassiekers doen het goed. Je moet je er dus best eerst even in verdiepen.

6. Het Lego Goud

Niet enkel Disney producten zijn veel geld waard. Ook ander speelgoud zoals Lego kan nog ontzettend waardevol zijn. Vooral als je alle blokjes van een bepaalde bouwset nog hebt en als je de oorspronkelijke doos nog in goede conditie bezit. Geef je Lego setjes dus nooit zomaar weg, maar bekijk eerst even hoeveel ze waard zijn. Om je een richting te geven van waar je moet beginnen zoeken, kan je best eerst even een kijkje nemen op Brickpicker.com. Geef het getal in dat op de voorkant van je doos staat en je weet meteen of je Lego-goud in handen hebt of niet.

Eens je de waarde bepaald hebt, dan kan je de set te koop zetten op Bol.com, 2dehands.be, Catawiki of Amazon. Vooral bij deze laatste heb je nog meer kans dat je setje door een internationale koper wordt ontdekt.

7. “Krijg geld om”-sites

Deze websites zijn een beetje vergelijkbaar met de online enquete websites, maar er zijn ook websites die je geld geven om andere aanbiedingen of activiteiten uit te voeren. Toluna is hier een goed voorbeeld van.

8. Word een koerier of chauffeur

Heb je een fiets, scooter of auto? En heb je ook een smartphone? Dan heb je alles voorhanden om extra geld te verdienen door eten te leveren bij mensen wanneer je nog wat vrije tijd over hebt.

Je kan je aanmelden bij gespecialiseerde firma’s zoals Deliveroo en UberEats. Zij zijn steeds op zoek naar nieuwe koeriers. Ze geven je de mogelijkheid om flexibel te werken wanneer jij het wil. Door eten te leveren van het restaurant tot aan de deur van de consument. En je kan er tot 20 euro per uur mee verdienen.

9. Schrijf en publiceer een Kindle of Kobo eBook

We hebben in België en Nederland een groot voordeel. Ons onderwijs zit goed, dus we kunnen allemaal goed lezen en schrijven. Tegenwoordig is het gemakkelijk om zelf een boek uit te brengen via de Amazon Kindle Store. Maar iedereen kan ook via Bol.com en Brave New Books zijn eigen boek uitbrengen.

Zowel Amazon en Bol verkopen eBooks voor enerzijds Kindle en anderzijds Kobo. Hierdoor kunnen de boeken gelezen worden op alle soorten toestellen zoals (laptops, iPads, smartphones, Kindles en Kobos). Je bereikt dus gemakkelijk de ganse Nederlandstalige markt!

Als je jouw boek zou verkopen aan 9,99 euro, dan hou je er via Kobo 3,30 euro aan over. Via Kindle hou je 70% marge over. Aangezien Bol.com en Amazon extreem goeie verkoopmachines zijn (en mensen erop surfen om geld uit te geven), kan dat al aardig wat centen opbrengen.

Als je echt succesvol wil zijn met het creëren en verkopen van eBooks, dan raden we je aan om een boek te schrijven waar je extra waarde mee creëert. Dan moet je dus non-fictie schrijven. Dat kan je doen door je te verdiepen in een bepaald gangbaar probleem (bijvoorbeeld “het ultieme recept” om een goeie job te vinden) en al je research samen te vatten in een boek dat gemakkelijk te lezen is (een eBook). Als je informatie goed genoeg is, dan zal iemand er graag voor betalen.

Een andere belangrijke tip is: zorg voor een fantastische boekencover. Deze kan je hier bijvoorbeeld laten maken. Door een goede cover zal je sneller opvallen. En eens je boek op Amazon of Bol.com staat, dan moet je er zeker ook voor zorgen dat je vrienden en familie vraagt om een goede review te schrijven. Op die manier zal je boek hoger scoren als mensen surfen op deze websites.

Het beste aan dit lucratieve idee is dat, eens je jouw tijd (pakweg 20 uur) hebt geïnvesteerd, je een passief inkomen kan genereren voor de komende jaren. Voor een stap-voor-stap gids rond het publiceren en geld verdienen van en met eBook, kunnen we je de gids “How to write a nonfiction eBook in 21 days’ aanraden.

10. Affiliate marketing

Als je een goede aanwezigheid hebt op sociale media, of misschien heb je zelfs een blog of website, dan kan je onmiddellijk geld verdienen door allerhande bedrijven, producten, diensten en services te promoten.

Je kan je als publisher aanmelden op het TradeTracker.com netwerk. Log je in en bekijk welke campagnes zij aanbieden en met welke merken ze samenwerken om te zien of je iets vindt waar je vrienden of kennissen in geïnteresseerd zijn. Als je iets gevonden hebt, dan kopieer je de affiliate link en dan deel je hem. Wanneer iemand iets koopt (binnen de 90 dagen) na het klikken op de link, dan verdien je een leuke commissie.

Als je nog iets verder wil gaan, dan kan je een eigen website opstarten of een Facebook pagina rond een bepaald onderwerp en al je vrienden uitnodigen om lid te worden en je affiliate aanbiedingen daar te plaatsen.

11. Recycleer je mobiele telefoon

Je kan er goed geld meer verdienen en er het milieu mee steunen door je oude mobiele telefoons en andere toestellen te recycleren. Vraag zeker ook eens rond bij vrienden of familie of zij er ook hebben liggen.

Je kan ze bijvoorbeeld inruilen bij cashbacks acties waarbij je tot 200 euro korting krijgt bij het aankopen van een nieuwe smartphone of je kan hem verkopen op 2dehands.be of via eBay.

12. Wordt een ‘Klikwerker’

Het Clickworker.com concept is gebaseerd op ‘intern crowd-sourcing” waar bedrijven adverteren met specifieke en schaalbare taakjes die ze snel vervuld willen zien. En voor ons is het een eenvoudige manier om snel geld te verdienen vanuit onze luie zetel.

Er is een groot aanbied aan taakjes, maar de meeste taakjes zijn er waar je niet te hard bij moet nadenken zoals het inputten van data, dingen online opzoeken of het invullen van formulieren. Je wordt beloond en uitbetaald in cash via Paypal voor het werk dat je doet, en je kan kiezen voor wat en wanneer je werkt. Probeer het zeker eens uit!

Amazon heeft een gelijkaardig subbedrijf dat Mechanical Turk heet. daar kan je ook even een kijkje nemen.

13. Doe aan pensioensparen

De Belgische overheid moedigt zijn burgers aan om zelf al een potje opzij te zetten voor het geval je op pensioen zou gaan. Dat betekent dat, als je jaarlijks 960 euro op een pensioenspaarrekening zet, je een belastingvermindering krijgt van 30%. Wie dus het maximum toegelaten bedrag van 940 euro per jaar stort, moet bijgevolg 282 euro (940 euro x 30%) minder aan belastingen betalen.

Je krijgt dus eigenlijk van de overheid 282 euro per jaar gratis!

14. Krijg cashbacks terwijl je winkelt

Het is niet enkel mogelijk om geld te verdienen. Je kan ook geld sparen! Als je het net iets anders bekijkt, dan kan je geld verdienen bij elke aankoop die je sowieso zou doen. Of ht nu 10% terugbetaling is àf 0,5%

Er zijn verschillende websites waar je kan zien of er terugbetalingen zijn voor de producten die je koopt.

We raden je sowieso aan om een account te maken op MyShopi, gratis.be,promobutler.be, promotiez.be.


15. Part-time job

Een deeltijdse job is natuurlijk de meest voor de hand liggen optie om je inkomen aan te vullen. Je kan er een mooie extra centje meer bijverdienen en je kan er nog extra werkervaring mee opdoen.

Maar goeie extra jobs zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Met de applicatie ploy.be ontvang je jobs van jouw voorkeur en kan je zelf reageren bij interesse. Als je gekozen wordt, dan kan je meteen aan de slag. Achteraf ontvang je jouw loon en geeft je feedback. Ploy.be is een initiatief van Randstad.

16. Gigs op Fiverr

Op dit moment is Fiverr de grootste marktplaats ter wereld waar mensen geld verdienen door kleine diensten uit te voeren (ook gekend als “gigs”).

Je kan echt alles aanbieden, van schrijven en vertalen, naar posten op social media, mopjes uithalen, mensen dingen te leren, voiceovers te maken en korte videoclips voor mensen over gans te wereld!

De standaardprijs is vijf dollar (vandaar de naam Fiverr), maar je kan nog extra diensten toevoegen aan je gigs voor meer geld. Hoewel het niet veel lijkt, kan het geld snel oplopen en er zijn genoeg voorbeelden van mensen die goed kunnen leven van de services die ze verkopen op Fiverr. Het belangrijkste is om een proces te ontwikkelen waarbij je zo weinig mogelijk tijd besteed aan een gig.

Maar er is ook nog een andere manier om nog meer geld te verdienen aan Fiverr door nog minder te moeten werken. Hoe? Door gigs door te verkopen. Bijvoorbeeld, je zoekt een goede logo designer op Fiverr, en dan reageer je op jobs op Upwork, of zelfs werkaanbiedingen in de lokale krant. Op die manier kan je eenvoudig van 5 euro, 50 euro maken. En je kan het zoveel herhalen als je wil.

Als je niet geïnteresseerd bent in verkopen, dan loont het nog altijd om eens een kijkje te gaan nemen op Fiverr. Het Nederlandstalige aanbod is op dit moment nog steeds eerder beperkt, dus het zou wel eens een gat in de markt kunnen zijn.

17. Verkoop tweedehands boeken

Je hebt sowieso thuis nog boeken liggen die je niet meer gaat lezen. In plaats van ze bij het oud papier te gooien, is het nog steeds verstandiger om ze zelf door te verkopen. Bijvoorbeeld op Bol.com, Amazon of 2dehands.be.

18. Wedstrijden

Het deelnemen aan wedstrijden komt natuurlijk zonder garanties. Maar er is een steeds groter wordende community van mensen die goed hun geld verdienen door deel te nemen aan allerhande soorten wedstrijden.

Er zijn allerhande soorten wedstrijden. Van het eenvoudigweg invullen van formulieren tot het likes van een Facebook pagina, tot het juist beantwoorden van vragen aan de telefoon, of als deelnemer aan een televisieprogramma. Stel je voor dat je mee kan doen aan Blokken in plaats van er thuis gewoon naar te kijken.

19. Koop en verkoop domeinnamen

Een domeinnaam is gewoon een website adres (bvb. iedereenrijker.com of mijnwebsite.be) en er zijn verschillende soorten extensies (.com, .nl, .net enz.)

Een domeinnaam kost soms maar een euro om ze te registreren bij bijvoorbeeld Versio.nl of GoDaddy. Sommige domeinnamen kunnen meer dan 1000 euro opbrengen als ze doorverkocht worden!

Nu, de kans dat je een domeinnaam vindt die miljoenen waard is, is eerder klein. De truc is om domeinnamen te vinden die enige commerciële waarde hebben. Zoek ze op en verkoop ze door op websites zoals sedo.com.

20. Mystery shopping

Vandaag de dag is het gemakkelijker dan ooit om mystery shopper te worden en er goed geld mee te verdienen.

Er zijn verschillende bedrijven die je betalen om allerhande soorten winkels en restaurants te bezoeken waarbij je feedback moet geven op hoe ze het werken.

Enkele bedrijven die aan mystery shopping doen, zijn: Ipsos, Roamler, M-Eye, Helion Research, Martine Constant, Day One, Multi-Value, Store Support en Cohérences.

Er zijn ook apps die je taken geven zoals Roamler, Scoopshot en Foap. Hierbij krijg je een beloning om kleine lokale taken uit te voeren. Die nog leuk zijn op de koop toe!

21. Wordt een figurant

Heb je er altijd al van gedroomd om een beroemde acteur of actrice te worden? Dan is dit misschien de juiste start. Als je jezelf opgeeft als figurant voor een televisieserie of film, dan is de kans groot dat we je binnenkort wel eens zien in de achtergrond van Thuis of met een rol in de Buurtpolitie.

En de vergoeding is ook niet zo slecht: 50-100 euro per dag gemiddeld, en je moet er bijna niets voor doen.

Surf dus zeker naar InThePicture.com en geef jezelf op als figurant!

22. Verkoop al je oude CD’s, spelletjes en films

Als je op zoek bent naar snel en gemakkelijk geld, dan is het verkopen van jou oude ditjes en datjes die je vindt tijdens het opruimen, een goed idee.

Het goede eraan is dat je al je liedjes en films ook van de CD’s en DVD’s kan “rippen” en op je laptop, computer of harde schijf zetten voordat je ze verkoopt. Dat betekent dat je enkel de platsieken schijfjes en boekjes verkoopt.

Je kan bedragen verdienen van 0,5 euro to 20 euro per stuk, en de inkomsten kunnen groter worden als je een hele grote collectie hebt. Vraag zeker ook even na of je ouders of vrienden en kennissen niet nog wat ‘rommel’ hebben liggen.

Je kan ze zo goed als allemaal verkopen op websites zoals Bol.com, 2dehands.be en Amazon. Er zijn mensen genoeg die willen betalen voor jouw ongewenste dingen.

23. Verkoop je vaardigheden

Iedereen kan iets. En je kunt je kennis en vaardigheden steeds doorverkopen om anderen te helpen. Tot 500 euro per maand kan je dat zelfs belastingsvrij doen.

Helpper, ListMinut en KlaarisKees verbinden mensen die thuishulp zoeken voor dagdagelijkse taken met hulpvaardige buurtbewoners die een centje willen bijverdienen.

Je kan al snel meer dan 10 euro per uur verdienen en je hoeft er niet per se de juiste diploma’s voor te hebben.

24. Verkoop je foto’s

Als je van jezelf vindt dat je wel oog hebt voor mooie beelden en dat je wel wat creatief bent, dan kan je jouw foto’s gratis opladen op bijvoorbeeld Adobe Stock of iStockPhoto.

Je kan al snel meer geld verdienen door foto’s te maken van onderwerpen die minder zoekresultaten hebben maar waarvan je het gevoel hebt dat er wel vraag naar is.

25. Verhuur je parkeerplaats

Veel huizen hebben een garage, maar minder en minder mensen hebben tegenwoordig een auto. Als dat ook bij jou het geval is, dan kan het interessant zijn om de parkeerplaats die je zelf niet gebruikt, te verhuren.

Plaats je parkeerplaats dus zeker op ParkPNP, MobyPark of MyflexiPark.

26. Babysitten

De kans is groot dat je als student wel af en toe eens ging babysitten. Het is dan ook een klassieke bijverdienste. En terecht! Je wordt goed betaald om televisie te kijken en niets anders te moeten doen. Dat hoop je althans!

Als je jezelf afvraagt wat je zou moeten vragen, dan moet je zeker eens even een kijkje nemen op de onderstaande websites, maar je kan toch verwachten dat ze je minstens 10 euro per uur zouden betalen. Zelfs als je geen opleiding als kleuterleid(s)ter hebt.

Je kan jezelf in de markt zetten als babysitter, of je kan een profiel aanmaken op Yoopies, Babysits of Sitly.

27. Dog walking & sitting

Als je het niet zo hebt voor babies, dan zijn honden misschien wel iets voor jou. Als je een dag eens niets te doen hebt en je weet dat anderen wel moeten gaan werken, dan kan jij ervoor zorgen dat hun huisdieren het goed hebben. En dat de baasjes zich geen zorgen hoeven te maken.

Je kan al gauw 8 euro per uur per hond vragen, en door met de dieren te gaan wandelen hou je jezelf ook nog eens fit.

Je kan je aansluiten bij Care.com, Pawshake, Petsitter, of Yoopies.

28. Word zelf een bank

‘Peer to peer’ (in het Nederlands: van persoon tot persoon) lenen is de toekomst van bankieren. Het zorgt ervoor dat er geen bank meer tussen moet komen waardoor er minder hoge interesten gerekend moeten worden en zodat leningen goedkoper kunnen zijn voor leners. En het wordt allemaal beheerd vanuit je eigen zetel.

In België en Nederland kun he hiervoor terecht bij Lender & Spender en Mozzeno. Door te investeren op mozzeno.com draag je onrechtstreeks bij aan de projecten van Belgen die bijvoorbeeld hun woning willen renoveren, een tweedehands voertuig of een elektrische fiets willen kopen, hun studies of huwelijk willen financieren… En dat resulteert al gauw in een gemiddeld rendement van 4,34% netto.

29. Werken als fondsenwerver

Ok, je moet een bepaalde persoonlijkheid hebben voor deze bijverdiensten, want je krijgt vaak te maken met afwijzingen en je moet kunnen doorzetten.

Maar als je een aangename en overtuigende verkoper bent die zelfs ijs aan een eskimo kan verkopen, dan is dit een zeer interessante manier om geld te verdienen.

Voor een job als verkoper voor WWF, Amnesty International of Oxfam kan je terecht bij Direct Result of Activate.be

30. Verhuur je huis voor TV en film

Regisseurs voor televisie en film zijn altijd op zoek naar huizen om er te filmen. Een draaidag bij jou thuis kan niet alleen goed opbrengen, maar het is daarnaast ook nog eens super om je huis te zien verschijnen op televisie. Als jij een huis hebt dat gezien mag worden, neem dan zeker een kijken op deze site!

31. Verhuur je lichaam

Als je er goed bij voelt als anderen naar jou kijken, dan is een leven als model misschien wel iets voor jou. Zit of sta op je gemak terwijl anderen je lichaam tot in het detail vereeuwigen. Enkele bedrijven in België waar je hiervoor terecht kan zijn: XtraZ, acteur.be, Face It Casting, Casting Studio en The Casting Director.

Je kan je ook steeds aanmelden als proefpersoon voor medische testen. Bijvoorbeeld bij CPU, Medianis of SGS.

Opgelet: Doe enkel dingen waar je jezelf goed bij voelt. Hoe graag je ook extra geld wil verdienen.

32. Freelance werk

Misschien hou je wel van schrijven, of van het onderhouden van Facebook en Instagram profielen of vind je het leuk om wat grafisch ontwerp te doen in je vrije tijd. Er zijn zoveel freelance jobs te vinden waarvoor je een eenvoudige vaardigheid moet hebben, of gewoon de vrije tijd die iemand anders niet heeft.

En het beste aan freelancing is dat je kan werken voor klanten in België en Nederland, maar ook voor iedereen in gans de wereld. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding en vrije tijd om extra vaardigheden bij te leren.

Een goede plaats om te starten is op Freelancer.be of jellow voor als je freelance opdrachten dicht bij huis wil. Als het wat verder mag zijn, dan kan je steeds een kijkje nemen op UpWork.

33. Verkoop je kleren tweedehands

De beste vriend van ieder mens om kleren te verkopen is 2dehands.be of eBay. Online veilingen zijn immers een goeie manier om ongedragen of gedragen kleren terug om te zetten in cash geld.

Sommige verkoper bekijken trends en proberen te voorspellen wat big business zal zijn op de markt. Als je er zelf goed in bent en een zeker risico wil nemen om in het groot aan te kopen, dan kan je goede zaken doen.

34. YouTube videos

Volgens recente studies, bekijken we nu meer video’s op YouTube dan dat we zaken opzoeken op Google. En met het recent gelanceerd YouTube Videomakers Programma kan je nu geld verdienen met het maken en opladen van video’s. Je ontvangt een percentage van de advertentie-inkomsten die je genereert per 1000 weergaves van je video.

Afhankelijk van hoe succesvol je bent (hoe viraal je gaat, aantal abonnees en het onderwerp), kan je heel wat geld verdienen. Er zijn genoeg verhalen van mensen die van YouTube hun beroep hebben kunnen maken.

35. Network marketing

Ook wel gekend als Multi-Level Marketing (MLM). Dit is een business model dat je de mogelijkheid geeft om een inkomen te krijgen op twee manieren:

  1. Je krijgt een commissie per verkocht product
  2. Je krijgt een beloning als je nieuwe verkopers aantrekt. Als zij op hun beurt ook nog goed verkopen, dan krijg jij nog extra geld.

Opgelet, dit is geen piramide-systeem (want die zijn illegaal) want er is een einddoel waarbij de klant een product of dienst van waarde moet kopen.

Dit is ook geen “wordt snel rijk” schema. Je zal er hard voor moeten werken. Maar met de groei van sociale media, is network marketing gemakkelijker geworden. En er zijn een heleboel mensen die ervan kunnen leven.

Een van de beste voorbeelden van een Network Marketing bedrijf is Tupperware. Wil je zelf bij Tupperware aan de slag als conculent(e)? Klik dan hier.

Samenvatting

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er een heleboel manieren waarmee je snel geld kan bijverdienen. Laat ons zeker in de comments weten welke jij gaat uitproberen! 😀

Ook interessant…

Hoe geld verdienen met bloggen?

Hoe geld verdienen met bloggen?

Heb je er al eens gedacht om te beginnen bloggen om wat geld bij te verdienen? Wij tonen je hoe je van start kan gaan,...

Hoe word je miljonair?

Hoe word je miljonair?

Iedereen droomt van een ongelimiteerde bankrekening. In dit artikel kan je lezen hoe je miljonair wordt. We dromen er...

Van €0 naar €10.000

Wil jij €10.000 hebben zonder er veel voor te hoeven doen? Download dan nu ons eBook en ontdek ons geheim!

Bedankt! Je ontvangt het eBook snel in je mailbox!

Pin It on Pinterest

Share This