Starterskit

Op deze pagina bevelen we enkele online platformen aan die we zelf ook dagelijks gebruiken om rijker te worden. Geen trendy of hippe toestanden. Gewoon goeie tools!

Van €0 naar €10.000

Wil jij €10.000 hebben zonder er veel voor te hoeven doen?

Download dan nu ons eBook en ontdek ons geheim!

Meest aanbevolen platformen

#1 voor Beleggen

eToro

eToro is hét beleggingsplatform om zonder commissie aandelen te kopen en andere beleggers te kopiëren.

Zet je jouw eerste stappen als belegger? Dan is eToro ideaal voor jou! Je kan eenvoudig andere beleggers kopiëren en zonder kosten je eerste (deeltjes van) aandelen kopen. Je kan al beginnen met €50.

#1 voor Bankieren

Revolut

Revolut is dé nieuwe manier van bankieren zonder extra kosten.

Met een gratis Revolut account kan je gratis je euro’s omzetten in andere munteenheden én krijg je een gratis Mastercard!

#1 voor Energie

June Energy

Altijd de goedkoopste energieprijs voor gas en elektriciteit!

Als je klant wordt bij June Energy, dan krijg je twee meters opgestuurd. Eentje voor gas en eentje voor elektriciteit. Zij meten meermaals per dag je meterstanden. Als ze een goedkopere energieleverancier vinden, dan schakelen ze je automatisch over naar die andere.

BELANGRIJK: LEES DIT EVEN

Voordat je verder gaat, willen we even transparant zijn. We zijn grote fan van de tools die we hieronder aanbevelen. En stel dat je doorklikt op een van onze links en tot het gebruik van deze tools over gaat, dan kan het zijn dat wij een kleine commissie krijgen omdat we jou als klant hebben aangebracht. Jij betaalt niets extra, maar wij verdienen er wel wat aan. Dus voel je zeker niet verplicht om ze te gebruiken, tenzij je ook persoonlijk vindt dat we een goede aanbeveling hebben gedaan.

Pin It on Pinterest

Share This